Tehnička

Tehnička sekcija KSET-a postoji od samih početaka kluba (davne 1976. godine), u početku svoga rada pod nazivom "Zavod za manualni rad i preciznu elektroniku".

Područje rada tehničke sekcije je održavanje cjelokupnog inventara i opreme Kluba u (skoro) vrhunskoj formi, što čini lepezu aktivnosti kojima se tehničari bave veoma širokom. Pod to spada redovito virenje ispod poklopca mnogih profesionalnih audio, video i rasvjetnih sustava unutar Kluba.

Bave se projektiranjem i konstruiranjem mnogih (elektroničkih) samogradnji za potrebe Kluba ili članova sekcije ili jednostavno - iz zabave. Piljenje, bušenje, rezanje, gletanje, brušenje, spajanje, rastavljanje, mjerenje i lemljenje pojmovi su s kojima se svakodnevno susreću.

Ako želiš i ti s njima zasukati rukave i naučiti sve što je prethodno napisano, samo prođi KSET-om i sigurno će te zaintrigirati članovi sekcije koje najlakše prepoznati po tome što imaju pilu li neki drugi alat u ruci.

Za više informacija posjeti njihovu Facebook ili Instagram stranicu, javi se voditelju sekcije ili dođi u KSET i raspitaj se!