Bike

Biciklistička sekcija, nekoć poznata pod imenom bike@KSET, društvo je koje jednako voli duge ceste kao i šumske staze, te ne zna za život bez vjetra u kosi i pedala pod nogama.
Kao što bi se očekivalo, bave se biciklima - organiziraju popravljaonice bicikala ispred KSET-a, natjecanja na trenažerima (uređaji koji pretvaraju tvoj bicikl u sobni!), edukacije i putovanja diljem zemlje, te naravno zajedno voze kamo se god dogovore. Kada nisu na biciklu, bajkovce se može pronaći u okolici KSET-a kako traže gdje su ostavili jedan od svojih bicikala. Također su fanovi planina, blata, korijenja, znoja, ali i dobre hrane, dobre glazbe, čaja i piva!

Sad kada znaš čime se bavimo, saznaj tko smo!
U ovom izdanju nastali smo 2006. godine i od tad pokušavamo biti što aktivniji. Prošli smo nebrojeno mnogo izleta, kraćih vožnji, utrka, druženja te doslovnih uspona i padova (svi smo još živi).
Također kao KSET-ovci volontiramo na velikom broju raznih događanja te na legendarnoj Brucošijadi FER-a.

Ako ti se sviđa dosad pročitano, nemaš ekipe za pedaliranje i stvarno misliš da je bicikl najbolje prijevozno sredstvo – nastavi čitati dalje!

Pridruži nam se i zajedno možemo:

  • Proći tjelesni na FER-u skupljajući bodove kroz vožnje
  • Voziti se po okolici Zagreba - volimo Sljeme, ali i druge krajeve, pa i udaljene gore
  • Saznati sve bitno o biciklima i biciklizmu i dobiti savjete
  • Koristiti kvalitetni specijalizirani alat za bicikle te sve ostale potrebne masti i odmaščivaće
  • Družiti se, roštiljati, dežurati u KSET-u (ondje se pak često kuha gulaš ili grah), popravljati bicikle i učiti o tome od iskusnijih kolega te sudjelovati u promociji biciklizma
  • Sudjelovati na raznim utrkama - par članova su iskusni natjecatelji HR MTB Kupa!
  • Pješačiti po šumama i gorama za promjenu
  • Vladati galaksijom – na ovom polju dosta polako napredujemo

Preferiramo brdski biciklizam, no zanima li te nešto drugo, svejedno nam se javi - nismo ograničeni. Nađe se tu i pokoja specka, DH zwer pa i jako dobar trialas!
Također, u sekciji uvijek imamo i dečke i cure, pa se nitko ne osjeća sam/a.

Većinu komunikacije vršimo preko Slacka, ali smo aktivni i na Facebooku.

Za više informacija javi nam se na Facebook stranici, na mail voditelja sekcije ili se raspitaj o nama u klubu KSET - netko će vjerojatno već biti tamo!