Disco

Pitaš se gdje se okupljaju KSET-ovi vrijedni DJ-evi? U Disco sekciji! Od ploča preko mikseta do pokoje srkšene disko kugle, kod njih ima svega. Njeguju ljubav prema raznim oblicima i žanrovima glazbe koju redovito puštaju posjetiteljima - bilo da se radi o jutarnjim terminima (kada KSET radi kao kafić) ili o večernjim terminima kada organiziraju slušaonice i puštaju glazbu prije i nakon koncerata i drugih događaja u sklopu Večernjeg programa.

Organiziraju i brojne klupske programe (KSET Caffe, Hard Bass Adidas, Indietones, Maškaraoke itd.), a od programa koji samo naizgled nemaju veze s glazbom valja istaknuti i popularne Game Nightove i Beer Pong. Na Game Night turnirima i slušaonicama izazivaju nostalgiju kroz video igre čiji su nam soundtrackovi obilježili mladost (Crash Team Racing, Worms, Tekken, NFS, THPS...), a sportska disciplina u kojoj je cilj ubaciti ping pong loptice u čaše piva redovito puni KSET na Beer Pong tulumima. Njihov najredovitiji program, KSET Caffe, tradicionalni je, prepoznatljivi i istovremeno potpuno nepredvidivi program koji je stvoren za zabavu, ples i prisjećanje na stare i malo manje stare treš, pop, hip hop i elektro hitove.

Ako tvoj dan nije potpun bez glazbe, unaprijed znaš pjesme na radiju i želiš se družiti s ljudima kojima je glazba puno više od popratnog sadržaja, prijavi se na njihov prijemni ispit i pridruži im se!

Disco, disco, party, party! #ddpp i vidimo se u KSET-u!

Za više informacija posjeti njihovu Facebook ili Instagram stranicu, javi se voditelju sekcije ili dođi u KSET i raspitaj se!