Pijandure

Davne 1976. godine, sastala se grupica ljudi željnih planine i druženja, odmaka od buke grada… Baš tako je nastala Planinarska sekcija, odnosno punog imena -  Planinarsko Izletničko Junačko Anti-alkoholičarsko Nenad...mašno Društvo Uvjetno Rečeno Elektrotehničara - P.I.J.A.N.D.U.R.E.

Organiziraju Svjetski elektroplaninarski pješački rally, planinarsku školicu, kampiranja, roštilje i naravno - izlete. Idu na puno izleta, jer kako kažu, ništa ne može zamijeniti uživanje u miru i tišini na nekoj planini/šumi/livadi uz tebi drage ljude.

Sekcija uključuje studente s raznoraznih fakulteta, ne samo FER-a, pa iako im nisu zajednički fakulteti, kao ni svi interesi, dijele želju za ugodnim druženjem i planinarenjem i to je ono što ovu sekciju drži na okupu već dugi niz godina. I sami kažu, sve što rade se bazira na ljubavi - prema izletima, ljudima, druženju, sekciji i KSET-u.

Ako te zanima ova vesela i prijateljska sekcija, a voliš prirodu i planinarenje, pridruži im se!

Za više informacija posjeti njihovu Facebook ili Instagram stranicu, javi se voditelju sekcije ili dođi u KSET i raspitaj se!

P.S. Ako ih probaš pronaći u KSET-u, ne garantiramo da baš tada neće biti na nekom izletu.