Pijandure

Davne 1976. godine, sastala se grupica ljudi željnih planine i druženja, odmaka od buke grada… Baš tako je nastala Planinarska sekcija, odnosno punog imena - Planinarsko Izletničko Junačko Antialkoholičarsko Nenad...mašno Društvo Uvjetno Rečeno Elektrotehničara - P.I.J.A.N.D.U.R.E.

Organiziraju Elektroplaninarski rally, planinarsku školicu, kampiranja, roštilje i naravno - izlete. Idu na puno izleta, jer kako kažu, ništa ne može zamijeniti uživanje u miru i tišini na nekoj planini/šumi/livadi uz tebi drage ljude.

Sekcija uključuje studente s raznoraznih fakulteta, ne samo FER-a, pa iako im nisu zajednički fakulteti, kao ni svi interesi, dijele želju za ugodnim druženjem i planinarenjem i to je ono što ovu sekciju drži na okupu već dugi niz godina. I sami kažu, sve što rade se radi na osnovi ljubavi - prema izletima, ljudima, druženju, sekciji i KSET-u.

Ako te zanima ova vesela i prijateljska sekcija, a voliš prirodu i planinarenje, pridruži im se! javi im se putem Facebooka ili Instagrama pošalji mail voditelju sekcije ili ih probaj pronaći u KSET-u, iako ne garantiramo da baš tada neće biti na izletu.