Dramska

Zanimaju te drama, gluma, režija? Želiš biti ili ne biti? Želiš biti Romeo, Romeo, zašto Romeo? Dao bi kraljevstvo za konja? Želiš ubiti svoju majku, a da ona to ne zna? Potraži psihološku pomoć ili dođi u dramsku sekciju KSET-a!

A što to dramska sekcija radi? Pa ono što bi i trebala :-D Postavlja predstave na KSET-ovske daske koje život znače i dovodi druge predstave u ovaj prostor. Dramska sekcija je najmlađa KSET-ova sekcija koja je nakon pauze od 20 godina ponovno pokrenuta u zimi 2009. godine. Trenutno nas ima 15-tak, a u četiri mjeseca postojanja smo postavili 3 gostovanja i izveli predstavu Nemreš pobjeć od nedjelje autorice Tene štivičić,za čiju se premijeru doslovno tražila karta više. (Za one koji nisu dobili tu kartu više: nema straha, igrat ćemo ju ponovno)

U sekciju primamo nove ljude koji su zainteresirani za bilo koji dio vezan uz kazalište: glumu, pisanje, režiju, namještanje reflektora, scenografiju, slaganje muzike za predstave, nošenje čavala (najpopularniji posao u kazalištu, navodno) i svim i svačim što možete zamisliti da je potrebno za pripremiti predstavu.

Zašto baš dramska, a ne neka druga sekcija? Pa, pobogu, zašto bi slagao elektroničke sklopove, mijenjao žarulje, programirao, fotografirao ili planinario kad jednostavno možeš odglumiti da to radiš?