Glazbena

Glazbena sekcija KSET-a brine o realizaciji koncertnog programa, konkretno tehničkoj produkciji. Stagehand iskustvo stvoreno u sekciji mnogi su članovi kasnije iskoristili na većim pozornicama, a neki su upravo u KSET-u započeli svoju karijeru. Jedan od bitnijih projekata sekcije je Čuješ?!, koncertno natjecanje koji ugošćuje i predstavlja mlade nedovoljno afirmirane izvođače.

U Glazbenoj možeš naučiti osnove inženjeringa zvuka i obrade zvučnog signala na osobnim računalima.

Glavne obaveze Glazbene sekcije su kompletna audio produkcija koncerata, održavanje glazbene opreme, sviranje u bendu, lighting i VJ-ing te booking koncerata.

Naravno, znanje svih ovih stavki nije obveza novog člana - o njima polako učiš od starijih i iskusnih članova kroz tonske probe, raslaganja, druženja… I tako ćeš jednog dana znati sve tajne dobrog zvuka i lighta.

Ako se želiš pridružiti Glazbenoj sekciji, idui put kada budeš u KSET-u, velike su šanse da će baš tada biti tonska, netko će učiti postavke lighta ili motati kablove.

Za više informacija posjeti njihovu Facebook ili Instagram stranicu, javi se voditelju sekcije ili dođi u KSET i raspitaj se!