Felon + Punčke + Seine ~ InDieKSET

FELON
Felon je bend iz Zagreba čija se muzika može opisati kao mješavina americane, pop-folka i indie rocka s tekstovima na hrvatskom jeziku. Članovi benda su: Denis Katanec, Ivan Ščapec, Tena Rak i Dražen Hižak.

Od nastanka benda početkom 2011., održali su preko 50 nastupa u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori među kojima se izdvajaju klubovi A3, BIGZ, Močvara, Orlando, Rockmark, Sax!, Dom Omladine(Beograd), Tvornica kulture i Škofja Loka te festivali Trenchtown festival (Subotica) i Festival 7.jezera(Ploče). Iza sebe imaju "August EP" (2010.) i album "Jasno, nečujno, a suviše glasno" koji je u ožujku 2011. u fizičkom obliku objavljen za etiketu Slušaj najglasnije!, a kao online-izdanje za etiketu SILOS web-magazina Popboks.

Upravo je u toku rad na drugom albumu...

facebook
myspace
bandcamp

 

PUNČKE
Vinkovačke Punčke su tročlani ženski bend koji je osnovan krajem 2007. godine. U svojim pjesmama kombiniraju različite utjecaje te ih se opisuje  kao indie-pop bend, a uspoređuje s Television, Joy Division, Patti Smith i drugima. Kako je u srpskom Novom Magazinu rečeno: "...Ove mlade dame su spojile 'The White Stripes' minimalizam, vokalno saglasje, iskrenost i direktnost u liričkom inspirativnom ključu! Sasvim dovoljno reprezentativno i dobro!". U sedmom mjesecu 2010. godine, izdale su svoj prvi službeni demo album 'Robot koji hekla', početkom 2012. objavili su 'Mehanizmi obrane' EP koji se može skinuti sa službene Bandcamp stranice benda. U planu je snimanje novih materijala i izdavanje debi albuma početkom 2013. Iza sebe imaju preko 150 održanih nastupa na prostorima bivše Jugoslavije i šire, a možda je najbitnije spomenuti ulazak u finale 4. Jelen Demofesta u Banja Luci gdje su Punčke ušle u konkurenciju 12 najboljih bendova regije i nastup na InMusic Festivalu ove godine.

Više o Punčkama i njihovim narednim koncertima možete saznati na njihovim stranicama gdje ih ujedno možete i poslušati:

facebook
twitter

 

SEINE
Seine u početku bijaše kantautor jedinac. Vodeći se svojom nježno-agresivnom senzibilnošću, na gimnazijskim kantautorskim večerima polako stiče slavu kao duhovni srodnik američkog freak-folk pokreta, premda u to vrijeme nije ni znao što je to. Nakon nekoliko demo snimaka, romantičnom jedincu pridružuje se Tena Rak koja na sebe preuzima pjevanje back-vokala, sviranje harmonike i udaraljki. Tako negdje 2009. godine Seine zapravo počinje djelovati u današnjoj formaciji. Početkom 2011. objavljuju svoj prvi album naziva „2007-2009“, kao presjek radova u tih nekoliko godina. Svoju glazbu opisuju kao ekspresivni romantični folk.

bandcamp
facebook

 

 

Ulaz se otvara u 20 h, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 20 kn na dan koncerta.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert