Doček Nove godine

Svi se slažemo da je godina koja upravo prilazi kraju bila jedna poprilično teška godina. Njen početak obilježili su Arapska revolucija i Tohoku potres (tsunami) koji je pogodio Japan. Posljedično je opet porasla popularnost Geigerovih brojača. Ubijeni su Osama Bin Laden i Muammar Gadafi, ostali smo bez Amy Winehouse, Gila Scott-Herona, Nate Dogga i Garya Moorea. Financijska kriza visi nam svima nad na glavom. Nije sve crno, ali nije bila ni pretjerano lijepa godina. Drago nam je što prilazi kraju, no što nas čeka?

Od Y2K nismo imali ovakvu euforiju koja se stvorila oko 2012. S obzirom na legendarni datum 21.12.2012. i postojanje mogućnosti da je ovo posljednja Nova godina koju ćemo slaviti. Jer možda nas neće biti, a možda ćemo toliko kulturno, duhovno i znanstveno napredovati da ćemo proslavu Nove godine smatrati jednim primitivnim običajem kojeg ćemo se kao društvo odreći.
Zaključili smo da ovu Novu godinu treba zbilja dobro proslaviti.

S obzirom da je francuska salata najfinija uz dobru glazbu, pozivamo vas u KSET na novogodišnji doček. Za pozitivnu glazbenu atmosferu pobrinut će se naši DJ-i iz Disco sekcije, odabirući najbolje hitove najplesnijih žanrova. A kad zatrebate okrijepu i osvježenje, neće vam nedostajati fine hrane i raznih primamljivih pića.

Sve u svemu, osigurat ćemo sve da zaboravite sve ovogodišnje crnjake i dobijete obećavajuć pozitivan početak nove godine.

Cijena je all inclusive (ili na hrvatskom: plati, pa jedi i pij koliko možeš) - 180 kn prije Božića i 230 kn nakon.
Svoju ulaznicu možete kupiti svaki radni dan od ponedjeljka 12.12. od 9 do 16h na šanku KSET-a.

Za više informacija obratite se na: nova-godina@kset.org