Kotlovnica w/ Jan Kinčl Zero

Jednom riječju: REVOLUCIJA! S obzirom da je nedovoljno ljudi upoznato sa širokim pojmom elektroničke glazbe, par mladih entuzijasta Disko Sekcije KSET-a odlučilo se angažirati kako bi fenomen malo drugačijih, dubljih i manje napadnih melodija približio ljudima.

U tom angažmanu pridružit će im se i jedno jako ime hrvatske elektronske glazbe - Jan Kinčl Zero koji iza sebe ima nebrojeno evenata, projekata, live actova, radijskih emisija itd., a poslušati ga možete na: https://soundcloud.com/jankinclzero

Temeljen na konceptu Boiler Room -a, #Kotlovnica je jedinstven event koji će se održati datuma 5.12. u svima Vam poznatom KSET-u. Preko ambijentalno-eksperimentalnih tonova do čiste clubbing glazbe u žanru house-a i techna, prenjeti ćemo Vam najbolje tonove u novijoj glazbenoj povijesti. Imena poput Adam Beyer, Ian Pooley, Dusky, Marc Houle, Recondite, Worker Union, Dave Nash, Nice7, Made To Move, Hot Since 82, Pleasurekraft, Brodinsky, Pirupa, Metodi Hristov, Rødhåd, Howling, Ame, Joris Voorn, Joseph Capriati neće vam biti nepoznanica nakon cjelonoćnog uživanja u dubokim i predivno produciranim zvukovima. Ukoliko želite biti dio jednog novog vala programa koji se izgledom i setting-om malo udaljava od ostalih klubova i prelazi u jednu opuštenu i oku zanimljivu atmosferu, ovo je event koji sigurno želite posjetiti!

Resident DJ-i Disco sekcije:

Ante Mucić M - https://www.mixcloud.com/ante-mucic-m/

Mradar - https://www.mixcloud.com/Mradar/

Kitchoo - https://www.mixcloud.com/kristijan-srša/

Vrata se otvaraju u 21 sat. Ulaz se naplaćuje 10 kn prije i 20 kn nakon ponoći.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

elektronika