Kviz: Sport101

>Pratite sport toliko da gledajući utakmicu točno znate u koju stranu sljedeći put driblja Perišić i znate točan broj utakmica koji će trebati Roseu da se ponovno ozljedi?

> Volite sport toliko da ispratite NBA ili NFL utakmice i do 6 ujutro ako su produžeci? Svako jutro ljubite poster Davora Dominikovića i napisali ste govor koji ćete budućoj ženi prezentirati kad ćete je nagovarat da sina nazovete Bafetimbi?

> Uživali ste u svakom skoku Blanke Vlašić i potezu velikog Dade Prše, a jako se iživcirate kad Kopljar uspije fulat 5 šuteva za redom ili kad Tomić sa svojih 217 ne zakuca?

Ako ste pohvatali većinu ovoga iz prošlih rečenica, čestitamo, savršeni ste za sportski kviz „Sport101“! 18.11. u prostorijama KSET-a održat će se kviz sa stotinu i jednim pitanjem iz svijeta sporta. Pitanja je sastavio Luka Deranja, a u kvizu neće uživati samo kvizaši, već i prijatelji sporta kojima Sulić fali u repki, koji vole čuti vrisak Muguruze ili koji nekad znaju pročitati sportske novosti i treba im neki plan za srijedu navečer. Kviz se rješava samostalno!

Imat ćete 60 minuta da se milijun puta zamislite sa ''kak se zove liiiiik?'' ili pak ''znam kak izgleda, joooojjjj, na F je nekak ime''. Google, Bing i prijatelji su strogo zabranjeni, na pitanja se odgovara striktno iz gušta.

Kotizacija za kviz iznosi 10kn. Nagrada će biti za tri najbolja i predzadnjeg (ovdje ne ubrajamo rezultate iz Splita gdje se isto održava kviz), vjerojatno u tekućem obliku i u obliku karata za neki budući KSET event, a mogle bi se podijeliti i neke majice.

> Prijavite se s imenom, prezimenom i e-mail adresom na: http://goo.gl/forms/h5d558S1IA

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

kviz, sport