Zaokružen line up 39. Brucošijade FER-a!

Bucošijada FER-a će se održati u subotu, 13.11., a uz već objavljene izvođače, na hodnicima FER-a imat ćeš priliku čuti i Krankšvester, Đutka i Plodove Zemlje, TAMAN i Kaleido. Za one koji bi radije plesali u zamračenom klubu bit će organiziran KSET Caffe gdje će se puštati nezaboravni strani i domaći hitovi.

Krankšvester je osječki hip-hop, techno duo kojeg čine 3ki Stil i Sett. S pet objavljenih studijskih albuma, mnogim singlovima i solo projektima 3ki Stila i Setta, ovi momci su stekli brojne vjerne obožavatelje. Svojim provokativnim i često satiričnim tekstovima na koncertima redovno zadivljuju publiku, a sami su više puta naglasili kako im je plan ne davati publici samo ono što očekuju od njih. Njihov singl “Graber” iz 2017. njihova je najuspješnija pjesma s preko 11 milijuna pregleda na YouTubeu.

Krankšvester - Gaber

Đutko i Plodovi Zemlje su zagrebački bend koji sebe opisuje kao agro pop bend. Tomislav Đudarić tj. Đutko dobro je poznata ličnost na alternativnoj glazbenoj sceni kao anti-umjetnik naziva Clouie te osnivač etno-rock benda Rusti, no te projekte ostavlja po strani i zajedno s Bornom Jambrošićem, Markom Pernarčićem, Vjeranom Šunjićem i Laurom Tandarić počinje raditi na albumu ''Slušaj mala!'' kojeg su objavili u veljači 2020. godine. Đutko voli sve što vole mladi, tako da je zabava zagarantirana.

Đutko i Plodovi Zemlje - Karate

TAMAN je glazbeni kolektiv baziran u Splitu kojeg čine tri umjetnika pod imenima Kommoda, El Commando i Allan. Ova tri glazbena entuzijasta, koji sami priznaju kako su odrasli na punk i metal bendovima, žele kao DJ-i pronaći te iste emocije i prenijeti ih publici kroz elektoničku glazbu. Na svojim nastupima svaki put naprave pravi party te su upravo zbog toga počeli skupljati veću pratnju ne samo hrvatskoj klupskoj sceni, već u cijeloj regiji.

TAMAN - Soundcloud

Kaleido započinje kao jammanje za dušu Mirne Čupić i Janet Beriše, zagrebačkih gitaristica s jazz pozadinom, a ubrzo se pretvara u njihovu šansu da pišu srcu blisku autorsku glazbu. Iz sličnog kraja izvukle su i Dugu Bavoljak koja im se pridružuje na trubi i bekovima. Očit je utjecaj jazza na njihovu glazbu, no ovaj indie rock projekt upotpunili su Andro Žamboki i Martin Palčić kao njegova jasno ne-jazzerska ritam sekcija. Uskoro će izbaciti svoj EP, a na Brucošijadi FER-a će po prvi puta javno predstaviti svoje autorske pjesme široj publici.

Ako si više za ples pod disco kuglom nego za slušanje live nastupa izvođača, bez brige! KSET Caffe je party posvećen svima željnima zabave i plesa na zamračenom podiju. Za nenadmašan party ugođaj pobrinuti će se Disco sekcija KSET-a, čiji će glazbeni rollercoaster zadovoljiti svačiji ukus te izmamiti plesne pokrete iz najvećih partybreakera.

Karte za ovogodišnju Brucošijadu FER-a rasprodane su na svim prodajnim mjestima!