U tijeku su prijave za petu sezonu programa Čuješ?!

Prijave za petu sezonu programa Čuješ?! namijenjenog mladim i neafirmiranim izvođačima otvorene su do 1. 12.!

Pozivaju se svi bendovi, autori i kantautori da se prijave jer sudjelovanje izvođačima može osigurati vrijedne nagrade. Glavna nagrada je nastup na 38. Brucošijadi FER-a, a tu je još i snimanje singla u studiju AVID produkcije dok najbolji gitarist finala po mišljenju žirija osvaja gitaru koju izrađuje Robert Bašić.

Cilj programa Čuješ?! je predstaviti publici mlađe kvalitetne domaće bendove, autore i kantautore koji imaju potencijal ostvariti značajnije karijere na domaćoj sceni. Program je natjecateljskog tipa, a održavat će se jedanput mjesečno, utorkom. Prva večer pete sezone programa održat će se 15. siječnja u KSET-u. Oni najbolji ulaze u finale koje će se održati u svibnju kada će se proglasiti pobjednici i dobitnici nagrada.

Bendovi i kantautori koji žele sudjelovati u ovom programu trebaju poslati link na dvije autorske pjesme i biografiju do 100 riječi na cujeskset@gmail.com (u subject je potrebno napisati "IME BENDA - PRIJAVA CUJES"). Važno je da je bio benda sažet i zanimljiv, a organizatori napominju kako snimke ne moraju biti studijske kvalitete dokle god su slušljive. Program nije žanrovski ograničen.

Za sva pitanja i informacije se možete obratiti organizatorima putem Facebook stranice.