Rotaract i KSET za dječje osmjehe

I ovog Božića pomažemo Rotaract klub Zagreb Centar u njihovom projektu. U Božićnom ozračju, sa željom da uljepšamo blagdane onima manje sretnima, pokrenuli su dobrotvornu akciju. Međutim, sigurni smo da bi nam Vi mogli pomoći ovog Božića vratiti smiješak na lica mnoge djece. Evo što nam je Rotaract klub javio..

"Djed Mraz je stigao! Da, uranio je, ali došao je po tvoje stare igračke. Ovaj put će on tebi ostaviti kolačiće i mlijeko, a sa sobom ponijeti igračke koje si mu pripremio :) Što će s njima? Poklonit će ih djeci nakon što ih naši vilenjaci zamotaju! Sjeti se samo svog osmijeha kad si dobio neku od tih igračaka! Sjećaš li se mede koji je ljut na tebe jer se ne igraš s njim, onih legića kojih je pola nestalo, autića koje već godinama nisi provozao ili lopti koje su već odavno zaboravile što je to igralište? POKLONI IH!"

Već i ti možeš pomoći donoseći igračke u KSET (možeš i na EFZG ili FBF ako ti je blize) između 13. i 22. prosinca. Javite se ekipi za šankom, oni će to zbrinuti. Djed mraz je zamolio za puzzle, autiće, lopte, legiće, društvene igre, lutke, plišance, slikovnice, priče za djecu i sve ostale igračke koje bi mogle razveseliti neko dijete ovog Božića. Igračke ne moraju biti nove, dovoljno je da su cijele i da se djeca mogu igrati s njima, a nakon brižnog umatanja pokloniti će se djeca od 3 do 14 godina u zagrebačkim domovima i bolnicama. Ako želite ostavite nam i svoj e-mail i tako postanite prijatelj kluba. (http://rotaract-centar.hr/igracke)

Nekoliko kolega s FER-a članovi su Rotaract kluba Zagreb Centar (http://www.rotaract-centar.hr/). Klub se bavi uglavnom humanitarnom djelatnošću, dio je Rotary zajednice i neprofitna organizacija. Većina članova su studenti baš kao i vi. Više o njima i dosadašnjim projektima pogledajte na njihovim web stranicama.

Ove akcije odvijaju se na nekoliko mjesta. Skuplja se i na Ekonomskom fakultetu te na Farmaceutsko-biokemijskim fakultetu. Akcija na FER-u će trajati sve do Božićnih praznika, ali požurite sa skupljanjem kako bi stigli sve poklone na vrijeme zamotati i isporučiti Djedu Mrazu.

Hvala Vam svima unaprijed na Vašim poklonima!