Promjena termina večeri poezije

Za sve one koji su si u kalendaru zabilježili (ili će to upravo učiniti) dolazak na večeri poezije i nedjeljnu projekciju u ožujku, došlo je do promjene termina izazvane višim silama (centirpetalnom, gravitacijskom, centrifugalnom... [sami nastavite niz]).

Tako vam se u nedjelju 21.03.2010. u 16 sati nudi doček proljeća uz Matrix Triple Feature (Priznajte sami sebi da ste ovo oduvijek htjeli napravit. Više no jednom.)

U prvoj večeri poezije, StiholoPoRteru moći ćete uživati tjedan dana kasnije, 28.03. s početkom u 20 sati kad će dramska sekcija za vas izvesti najljepše ljubavne stihove i one koji bi to željeli biti.

Na oboje je ulaz džabe!

P.S. Pravi razlog promjene termina je nastup dramske sekcije na SKAZ-u s predstavom Nemreš pobjeć od nedjelje autorice Tene Štivičić u 20 sati. SKAZ se održava u KC Pešćenica aka KNAP-u. Za one koji će biti toliko super da će doći i podržati KSET-ovsku predstavu i van KSET-a, KNAP-ova adresa je Ivanićgradska 41a. Do tamo je najlakše doći tramvajem po Vukovarskoj, 5 stanica od Držićeve, prepoznatljivoj po "Darth Vader" crkvi. Vidimo se u KSET-u i KNAP-u :)

KNAP putokaz