Poznat datum održavanja 39. Brucošijade FER-a!

Odavno nije iznenađenje da studeni donosi najpoznatiji studentski mini festival, a ovogodišnja Brucošijada FER-a održat će se u subotu, 13. studenog na hodnicima FER-a!

Nakon godine dana pauze, Fakultet elektrotehnike i računarstva ugostiti će 16 izvođača na tri pozornice. U već standardnoj ponudi naći će se i kino, klub KSET preuzet će ulogu plesnog podija na kojem će se posjetitelji zabavljati uz nezaboravne strane i domaće hitove sve do sitnih sati, a posjetitelji će i ove godine moći provjeriti zašto se votafak stage zove votafak stage.

Više informacija o izvođačima i prodaji ulaznica uskoro!

Sve novosti pratite na službenoj Facebook stranici Brucošijade FER-a.

Organizatori Brucošijade FER-a su SS FER i KSET.

Vidimo se 13.11. na FER-u!

S obzirom na epidemiološku situaciju, događaj će se održati prema uputama Civilnog stožera koje će biti važeće u trenutku održavanja. O svim pojedinostima publiku ćemo obavijestiti pravovremeno u opisu eventa i putem društvenih mreža Brucošijade FER-a.

S obzirom na trenutno važeće mjere, ulaz bi bio dozvoljen svim posjetiteljima s EU digitalnom potvrdom, negativnim antigenskim testom ne starijim od 48 h ili potvrdom o preboljenju COVID-a ne starijom od 6 mjeseci.