Pomoć stradalima u poplavama

Hvala svima koji su dosad dali svoj doprinos u akciji prikupljanja pomoći za poplavljena područja. Vaše donacije su zbilja bile velikodušne - i novčane i materijalne i one u obliku popijenih kava.

U petak 23.5. smo na račun Hrvatskog Crvenog križa uplatili sve dosad prikupljene novce, kao što možete vidjeti na slikama. Materijalne donacije prikupljane od srijede do danas poslijepodne odvezene su u 2 ture Slavonskoj udruzi studenata u Bauerovoj 19. Od tamo redovito voze kombiji prema lokacijama u Slavoniji i preko granice.

Sve što još prikupljamo su novci. Škrabica će stajati na šanku do daljnjega.

Još jednom hvala svima koji su donosili u Klub, čak i u više navrata, te svima koji su bome pošteno napunili kutije ispred FER-ove menze i zatim ih donijeli do nas. Od dijela donacija ispred menze složen je i jedan posebni "slatki paket" (sokovi + čokoladna mlijeka + keksi + pudinzi), hitno poslan sa zamolbom da bude proslijeđen djeci

Pratit ćemo potrebe za humanitarnom pomoći poplavljenim područjima i dalje te vas obavještavati o svim našim daljnjim akcijama po tom pitanju.