Po kartu dok je vruće - Brucošijada FER-a prodala više od 60 posto ulaznica!

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u studenom se očekuje sve, samo hladnoća ne! Ulaznice za 35. Brucošijadu FER-a koja će se održati u subotu, 12. studenoga, prodaju se u rekordnom broju.

Već je poznato da se za ovaj studentski događaj uvijek traži karta više, a kako i ne bi kad će na ovogodišnjem izdanju nastupiti 16 izvođača na tri stagea - Pips, Chips & Videoclips, Kandžija & Gole Žene, Let3, High5, From Another Mother, JeboTon Ansambl, Otrovna Kristina, Sassja, Rochelle Rochelle, Kurve, ROLO, Plastic Knives, Stereo Banana, Kotlovnica, BLAW:BLAW i Bipiem. Atmosferu će dodatno zakuhati KSET-ovi DJ-evi na tradicionalnom KSET Caffeu, a tu je i kino kao stvoreno za odmor od višesatnog skakanja po FER-u. 

Budući da je do 35. Brucošijade FER-a preostalo samo nekoliko dana, a prodano je više od 60 posto ulaznica, organizatori preporučuju da svoje ulaznice osigurate na vrijeme i ništa ne prepuštate slučaju. 

Ulaznice po cijeni od 65 kuna moguće je nabaviti radnim danom u KSET-u (od 9 do 18h), Studentskom Centru Zagreb (od 11 do 17h), KSFF-u na Filozofskom fakultetu u Zagrebu (od 11 do 17h) te glazbenoj knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu.

Ako ulaznica ostane na dan Brucošijade, one će na ulazu iznositi 80 kuna.

Brucoši svoje ulaznice mogu nabaviti po cijeni od 40 kuna isključivo u KSET-u uz predočenje e-indeksa.

Vidimo se na Brucošijadi FER-a! :)

 

Više informacija o samom događaju možete pronaći na:

www.facebook.com/BrucosijadaFER

https://brucosijada.kset.org