Party United - klupski spektakl u Zagrebu

Agencija 4ART u suradnji s klubom KSET te ostalim zagrebačkim klubovima s ponosom predstavlja drugi po redu klupski spektakl pod nazivom PARTY UNITED koji će se održati na području grada Zagreba, u subotu, 01. svibnja 2010. s početkom u 21:00h. Zagreb će ovog proljeća doživjeti još jedno originalno izdanje PARTY UNITED-a čiji je moto već svima poznat - „15 klubova, 15 partyja, jedna ulaznica, jedna noć, jedan grad".

KSET sudjeluje u sklopu PARTY UNITED-a sa programom Redneck Dernek (+Jahanje bika!). Odajemo počast svim štovateljima dobrog bendža i stolice za ljuljanje, a da bi provod bio potpun imat ćete priliku zajahati MEHANIČKOG BIKA!

Pary United je originalan event konceptu koji predstavlja jedno od najzanimljivijih i najvećih klupskih događanja u gradu. Program obuhvaća cijelonoćni provod u već spomenutih 15 kubova od koji svaki nudi različit glazbeni i zabavni žanr, vrhunske izvođače, vrhunski provod, poklone i niz drugih iznenađenja. U cijenu ulaznice od 40 kuna, uključen je i besplatni shuttle bus koji će cijelu noć kružiti gradom i posjetitelje prevoziti od kluba do kluba. Autobusi voze u intervalima od 35-40 min. Besplatna vožnja moguća je isključivo uz kupljenu PARTY UNITED ulaznicu.

 

U KSET-u od glazbe očekujte sve što čujete na KSET Caffe-u (rock, 60s, 70s, 80s, indie, elektronika...) uz obavezne country hitove i country covere Vaših najdražih pjesama! Ovaj povijesni događaj je organiziran uz pomoć Red Bull-a, pa Vam svaka kupljena limenka istog omogućuje vožnju na mehaničkom biku :)

PS. Svi posjetitelji odjeveni u kaubojskom i redneck stilu imaju besplatan upad - obavezno: traper tregeri, karirana košulja, šešir :)

Vidimo se :)