Otvorene prijave za Čuješ?! Drugačije

U svojoj desetoj godini ZEZ festival udružuje se s Čuješ?!-om kako bi manje zastupljenim glazbenicima te novim projektima ponudio priliku za nastup.

Koncert će se održati 23.11. u prostorima AKC Attack-a, koji je velikodušno odlučio pomoći KSET-u u ovim neizvjesnim vremenima selidbe kluba. Ovim putem pozivaju se eksperimentalni umjetnici svih razina profesionalnosti da se prijave putem linka. Prijave traju do 11.11. u ponoć.

ZEZ - Zavod za eksperimentalni zvuk program je pokrenut u KSET-u davne 2013. godine kada se pod jedinstvenim programskim usmjerenjem publici odlučilo predstavljati eksperimentalne, inovativne i manje zastupljene suvremene glazbene izričaje.

U sklopu desete obljetnice, ZEZ pokreće kolaboraciju s KSET-ovim sestrinskim projektom Čuješ?! - natjecanjem za mlade i neafirmirane glazbenike. Već mnogo godina cilj Čuješa?! je pružiti neafirmiranim izvođačima otvorenu pozornicu s punom produkcijskom i logističkom podrškom kako bi svoj rad predstavili publici.

ZEZ-ova suradnja s Čuješ?!-om neće bit natjecateljskog oblika i funkcionira isključivo na već spomenutoj osnovi - pružanju platforme zasad još nereprezentiranim ili rijetko izvođenim nastupima.