Odabrani pobjednici drugog KSET-ovog natječaja za kratku priču

Odabirom tri pobjedničke priče, okončan je drugi krug KSET-ovog natječaja. Nakon dugotrajnog čitanja brojnih prijava, žiri se uspio usuglasiti oko tri priče te ih odlučio proglasiti najboljima od pristiglih. Odabrane priče i njihovi autori su:

Blaženu neprijatelju Aleksandra Kostjuka

Kaliban i ja autorice Dorje Habazin te

Ono što je htjela Marine Veljača.

Pobjedničke priče možete pročitati ili downloadati (u .pdf formatu) klikom na ime autora i priče. Osim toga, u KSET će uskoro biti postavljeni svesci s gore navedenim pričama kako biste ih mogli čitati dok se stimulirate kavama.

Naposljetku, želimo se zahvaliti svima koji su se prijavili na naš natječaj. Ponovo smo zaprimili puno prijava i to što smo od svih priča odabrali samo tri, ne znači da su samo tri dobre te je bilo zbilja teško donijeti konačnu odluku. Sve vas koji ste se prijavili želimo potaknuti da se s novim i starim pričama prijavljujete na naše i na druge natječaje (ali prvenstveno na naš). Ako se niste prijavili, a razmišljali ste o tome (ili niste razmišljali, ali sad razmišljate), novu biste priliku trebali dobiti najesen za kada je planiran sljedeći krug natječaja. Nemojte prestati pisati i nadamo se da ćemo vas čitati najesen.