Objavljeni satnica i tlocrt ovogodišnje Brucošijade FER-a

Brucošijada FER-a tradicionalno okuplja veliki broj studenata i ljubitelja glazbe, a u subotu, 12. 11. na FER-u slušamo 16 izvođača na tri stagea.

Raspored koncerata potražite u nastavku obavijesti.

U već standardnoj ponudi naći će se i kino i Votafak stage, a klub KSET se pretvara u plesni podij na kojem će se posjetitelji zabavljati do sitnih jutarnjih sati uz najbolje strane i domaće hitove.

 

Za dobru zabavu na ovogodišnjoj Brucošijadi FER-a zaduženi su TBF, Z++, Porto Morto, Prazna Lepinja, Mašinko, Bore Balboa, Filip Motovunski, Klinika Denisa Kataneca, KOIKOI, Podočnjaci, Subtilno, Fire in Cairo, Skotni Vrag, Šiza i Klayba.

Uz sve najavljene izvođače, na drugom stageu će se održati i secret gig koji će posebno razveseliti sve ljubitelje hrvatske rap i trap scene.

Kako bi se lakše snalazili po FER-u, organizatori, uz satnicu, donose i tlocrt Brucošijade FER-a. Posebnu pozornost obratite na različite ulaze budući da ne ulaze svi posjetitelji na isti ulaz. Na prostor Brucošijade FER-a nije dozvoljeno unositi pića ni hranu, a nakon što jednom uđete na prostor festivala, radi sigurnosnih razloga nije moguć ponovni ulazak. Ostala pravila ponašanja pogledajte na poveznici.

 

 Za sve dodatne informacije pratite Instagram i Facebook page Brucošijade FER-a.

Karte za ovogodišnju Brucošijadu FER-a su rasprodane.