Novi natječaj za kratke priče!

Klub studenata elektrotehnike (KSET) i ove godine organizira natječaj za najbolju kratku priču. Pravo na sudjelovanje imaju svi autori koji pišu na hrvatskom jeziku, a poslane priče moraju biti prethodno neobjavljene i duljine do 5000 riječi. Uvažit ćemo samo jednu priču od istog autora po krugu natječaja.

Najbolje tri priče bit će objavljene na internetskoj stranici kluba- kset.org. Nagrade su sljedeće:

- kemijske olovke s ugraviranim vlastitim i imenima priča

- knjige koje daruje Algoritam: Rumena Bužarovska- „Osmica“, Darko Macan- „Koridor“, Želimir Periš- „Mima i kvadratura duga“

- glazbena knjižara Rockmark daruje tri zanimljiva naslova

- Underpass će prevesti priču koja dobije prvu nagradu (http://www.underpass.co/ ), a SpeakUp drugoplasiranom autoru poklanja 25% popusta na konverzacijski tečaj engleskog jezika (http://www.speakupcroatia.com/)

Datum dodjele nagrada koja će se održati u prostorima Kluba bit će objavljen naknadno. Prijave s osobnim podacima (ime i prezime, broj mobitela, datum rođenja) i pričama u PDF i DOC formatima možete slati od 20.10. do 20.11.2015. godine na e-mail kratkaprica@kset.org. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete se javiti na marijap@kset.org. Rezultati natječaja bit će objavljeni do 21.12.2015. godine.