Natjecateljski Demonstrator

Uveli smo neke promjene u konceptu programa, tako da od prvog mjeseca Demonstrator nije samo prilika za dobru svirku već i natjecanje.

Kako zasvirati na Brucošijadi FER-a?
Čitajte dalje...

Dolaskom nove godine, vraća se i Demonstrator, za koji možemo slobodno reći da je najbolji program za promociju i otkrivanje novih bendova.

Jednom mjesečno od vaših prijava odabrat ćemo tri benda s autorskim stvarima koji će nastupati u KSET-u, a glasanje će se odvijati na licu mjesta. Bit će podijeljeno između tročlanog žirija i publike, a pravo glasa dobivaju svi pojedinci koji kupe kartu na dan koncerta. Natjecanje će se odvijati od siječnja do listopada i prilično je jednostavno. Bend koji skupi najviše glasova publike + bodova od žirija, odnosi konačnu pobjedu.

A nagrade? Pošto već i vrapci na grani znaju kako je Brucošijada FER-a najbolji tulum na ovim prostorima, odlučili smo se i na jednu uistinu velikodušnu nagradu. Pobjednik dobiva jedinstvenu priliku da ove godine zasvira na ranije spomenutoj manifestaciji i osvoji publiku svojim zvukom, šarmom, a ne sumnjamo ni u dobar izgled.

Ako mislite da upravo vi imate ono što treba, prijave šaljite na demonstrator@kset.org