Linux InstallFest

Povodom izlaska nove inačice jedne od najpopularnijih distribucija Linuxa u svijetu, Ubuntu 12.10, Računarska sekcija KSET-a, u suradnji s Hrvatskom udrugom Linux korisnika, te Udrugom Ubuntu korisnika u Hrvatskoj organizira Linux InstallFest u srijedu, 24. listopada 2012. u 11 sati u prostorijama KSET-a.

Posjetitelji će moći instalirati neku distribuciju Linuxa po svom izboru ili preporuci, razmijeniti iskustva, naučiti nešto novo i družiti se.

Opširnije u nastavku obavijesti.

Okupljanje počinje u 11 sati u KSET-u, i traje do 16 sati, gdje će iskusni korisnici Linuxa uz neformalno druženje pomoći novim i ne tako iskusnim korisnicima kod instalacije operacijskog sustava. Naravno, dobrodošli su korisnici svih otvorenih sustava i oni koji se tako osjećaju. Nije bitno jeste li guru sa 10-godišnjim iskustvom ili tek početnik, važno je dijeljenje.

Installfest je prilika za studente željne znanja o otvorenim tehnologijama da isprobaju otvorene i moderne operacijske sustave. Obično je to Linux, u skladu sa tradicijom InstallFest-a, no nema ograničenja na određeni operacijski sustav. Jedini uvjet jest da je otvorenog koda.

Vidimo se!