KSET i REP.hr predstavljaju ciklus predavanja: Upoznaj se s poslovima

Pitaš se kako će danas sutra izgledati tvoj radni dan?

Svratite na okrugli_stol/predavanje/razgovor koje će se održavati na mjesečnoj bazi, a okupljati će zaposlene iz nekoliko FER-ovcima interesnih područja rada. Oni će na neformalan način dati opis svog posla, navesti znanja i vještine koja su im pritom potrebne i načine kako su ih stekli, približiti će vam izazove s kojima se suočavaju te ispričati pokoju anegdotu. Naravno i odgovoriti na sva Vaša pitanja!

Prvo predavanje u ciklusu održati će se 22. veljače u 12 sati u Sivoj vjećnici, a gosti dolaze iz PBZ-a, Omega Softwarea, Pet minuta i IN2.

Svratite, poslušajte, pitajte. Predavanja su namijenjena Vama kako biste saznali sve o narednim danima izvan studentskih kluba.

Svi koji nisu mogli prisustvovati predavanju mogu pogledati snimku predavanja na sljedecem linku za koju zahvaljujemo Video sekciji KSET-a na dokumentiranju.
http://www.youtube.com/watch?v=7InmL8q-JXA

Jedna je od vodećih domaćih tvrtki za razvoj, implementaciju i održavanje poslovnih informacijskih sustava. Kroz informatizaciju poslovanja povećavaju poslovnu uspješnost klijenata, omogućuju efikasnije i profitabilnije poslovanje te unaprijeđuju poslovne procese.
 
Usmjereni prvenstveno izradi mobilnih aplikacija za sve platforme i rješenjima vezanim uz socijalne mreže. Najveći im dio klijenata dolazi iz SAD-a, Engleske, Austrije, a klijenti su im također najveće regionalne tvrtke poput Agrokora, EPH-a I VIPneta.
 
Jedna od vodećih softverskih kompanija u regiji koji su stekli tržišnu reputaciju tvrtke koja uspješno projektira i izvodi složene informacijske sustave temeljene na naprednim informacijskim tehnologijama. Specijalizirani su za razvoj softverskih rješenja po narudžbi, razvoj i primjenu velikih i složenih IT sustava upotrebom Oracle i Microsoft tehnologije.
 
Bez puno detalja, PBZ je banka koja je u samom vrhu bankarstva u Hrvatskoj s dugim kontinuitetom bankarskog poslovanja.