KSET i REP.hr predstavljaju ciklus predavanja: Upoznaj se s poslovima

Pitaš se kako će danas sutra izgledati tvoj radni dan?

Nakon vrlo uspješnog prvog predavanja, dvojac je ponovno u organizaciji okruglog stola/predavanja/razgovora koja će se održavati na mjesečnoj bazi, a okupljati će zaposlene iz nekoliko FER-ovcima interesnih područja rada. Oni će na neformalan način dati opis svog posla, navesti znanja i vještine koja su im pritom potrebne i načine kako su ih stekli, približiti će vam izazove s kojima se suočavaju te ispričati pokoju anegdotu. Naravno i odgovoriti na sva vaša pitanja!

Ovoga puta najavljujemo drugo predavanje koje će se održati 14. travnja u 12 sati u Sivoj vijećnici, a gosti dolaze iz Info Cumulusa, IN2, Nivasa, i Končara - Instituta za elektrotehniku.

Info Cumulus

Mala tvrtka koja objedinjuje i telekom i IT sektor. Njihov osnivač ima mnogo iskustva tijekom rada u različitim sektorima, pa se nadamo da će Vam ova zanimljiva tvrtka prijenijeti puno iskustva.

IN2

Jedna od vodećih softverskih kompanija u regiji koji su stekli tržišnu reputaciju tvrtke koja uspješno projektira i izvodi složene informacijske sustave temeljene na naprednim informacijskim tehnologijama. Specijalizirani su za razvoj softverskih rješenja po narudžbi, razvoj i primjenu velikih i složenih IT sustava upotrebom Oracle i Microsoft tehnologije.

Nivas

Tvrtka u kojoj radi, kako samo navode, 9 ljudi sa 100 godina iskustva. Bave se isključivo web brandingom, web dizajnom i web razvoje, a koriste isključive nove tehnologije. Dakle, jedna mlada tvrtka sa puno iskustva i znanja.


Končar - Institut za elektrotehniku

Bavi se razvojem specifičnih proizvoda i opreme primjenom modernih tehnologija te na ispitivanju, dijagnostici, nadzoru i analizi električne opreme i sustava za elektroenergetiku i električna vozila. Jedna tvrtka za elektrotehničare pa da malo i o tom području čujemo na našim predavanjima :)

Nadam se da se i ovoga puta vidimo u istome broju!