JobFair 2012

I ove godine Savez studenata FER-a organizira JobFair - sajam poslova koji omogućava studentima tehničkih fakulteta da pobliže upoznaju potencijalne poslodavce, a tvrtkama svoje buduće zaposlenike. Ove će se godine JobFair održati 13. i 14. ožujka 2012. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

 

Na štandovima postavljenima u auli Fakulteta studenti mogu iz prve ruke saznati sve što ih zanima o pojedinoj tvrtki - od osnovnih informacija preko mogućnosti zaposlenja do pitanja o napredovanju unutar tvrtke. Istovremeno će se u Sivoj vijećnici održavati 45-minutna predstavljanja poslodavaca, a tijekom cijelog sajma studenti će moći ispuniti životopis i spremiti ga u bazu koja će se naknadno uručiti svim tvrtkama sudionicama.

Osim prezentacija renomiranih domaćih i multinacionalnih tvrtki, i mladi će poduzetnici dobiti priliku pričati o svojim iskustvima nakon (ili prije) završetka fakulteta, a neće se zaobići ni mogućnost daljnjeg obrazovanja nakon stečene titule magistra inženjera. Ovogodišnji je novitet predstavljanje istaknutih studentskih radova čiji će autori na ovaj način tvrtkama moći lakše “zapeti za oko”. Ako ste zainteresirani za predstavljanje svojih radova, javite se svome mentoru.

Iskustva od proteklih godina svjedoče o nemalom broju studenata koji su putem JobFaira našli studentski ili stalni posao. Sajam nudi reprezentativan pregled tržišta rada u tehničkom sektoru Hrvatske, što može pomoći apsolventima, ali i mlađim studentima da u ovisnosti o tržištu odaberu daljnju profilizaciju studija. Kao što je rekao jedan forumaš prošle godine: “Inače za mlađe generacije, nemojte čekat do zadnje godine faksa da posjetite ovako nesto. Sad kad razmisljam mozda sam neke stvari mogao napraviti drugacije, ali eto vise nemam vremena jer sam uskoro gotov.” Zato dođite 13. i 14. ožujka na FER i osigurajte svoju poslovnu budućnost!

Više informacija: www.jobfair.com.hr