JobFair 2011 - review

Cilj JobFaira je povezati studente i poslodavce. Ove godine ideja je proširena na sve aspekte studenata tehničkih fakulteta nakon studija - zaposlenje, nastavak obrazovanja i znanstvene karijere te podizanje vlastite tvrtke.

JobFair 2011 je 18. i 19. svibnja na prostoru Fakulteta elektrotehnike i računarstva okupio preko 20 sudionika, koji su se predstavili putem štandova i prezentacija, a možemo ih raspodijeliti u tri kategorije:

zaposlenje: Siemens, Erste&Steiermarkische banka, Intesa Sanpaolo Card, Hrvatski Telekom, IN2, InTech, Omega software, RIZ-Odašiljači, Hawellet-Packard i AmdoSoft Systems.

obrazovanje: Fakultet elektrotehnike i računarstva, MIPRO, ELMAR, IEEE - Studentska sekcija, STeP Ri, REDEA - Regionalna razvojna agencija Čakovec, TIC - Tehnološki inovacijski centar.

ulazak u poduzetničke vode: Hipersfera, Infinum, Pet minuta, GenSym, REP.hr, MMV Auris.

Uz sudionike, događaj je podržala Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska udruga poslodavaca, a medijski popratio REP.hr, Radio STUDENT i e-Hrvatska.

Prezentacije sudionika će uskoro biti dostupne budem KSET-ovog YouTube kanala, tako da svi koji ste propustili neke od njih možete nadoknaditi propušteno.

Svim sudionicima zahvaljujemo na sudjelovanju, studentima na pažnji i posjećenosti, a sve Vas okupljenje nadamo se vidjeti i sljedeće godine! Do tada nas možete kontaktirati na mail: jobfair@kset.org.