Jel' ti dosadno?

Prvi dan predavanja, a već ti je dosadno?! Ne brini, KSET je tu da ti studiranje učini zanimljivim!

 

Što je KSET? Na ta i brojna druga pitanja odgovor možeš potražiti upravno na našem improviziranom štandu pred predavaonom D1 (onom u kojoj se upravo nalaziš). Na štandu se javi Gogu, a on će ti objasniti sve što trebaš znati o KSET-u. Također će ti dati par fascikli u koje možeš pospremiti sve knjižice iz Mat 1, 2 i 3 koje ćeš pokupit tijekom studiranja, a uz malo sreće možda u nekoj od tih fascikli pronađeš i kartu za Brucošijadu FER-a.

Najbolja kava je u KSET-u :)

No, to nije sve! Tijekom ovog, ali i ostalih nadolazećih predavanja kava će ti postati najbolji prijatelj. Stoga slijedi prva bitna studentska lekcija: kava s aparate je užasna, a za cijenu iste u KSET-u možeš dobiti pravu espresso kavu! A da stvar bude bolja, danas radimo kave za džabe, doduše turske, stoga navrati pred KSET i pokupi svoju. A možeš nam i ostavit koju kunu za donaciju :)

I tako, čitaš ti i dalje jer uvodno predavanje je super zanimljivo. Siguran sam da su ti dali hrpu važnih informacija, poput ‘uči redovito’, ‘piši domaće zadaće’ i svevremenski klasik ‘naspavaj se pred ispite’. Budimo realni, ništa od toga ti neće pomoći u naumu da završiš ovaj faks, ali iskusne kolege koji su već položili silne VIS-ove, SIS-ove i PIPI-je itekako mogu biti od pomoći. A takve možeš pronaći upravo u KSET-u.

KSET-ovci u zajedničkom posjetu kinu :D

 

Pa krenimo od početka. Što je KSET? KSET je Klub studenata elektro-tehnike. Ali otvorenih smo vidika i primamo sve zainteresirane, neovisno o fakultetu - važno je samo da si student. I što se točno radi u KSET-u? Sve. Ali zaista, s 9 različitih sekcija čiji možeš biti član pokrivamo zaista sve: bicikliranje s bike sekcijom, DJ-ejevanje s disco sekcijom, dramatiziranje s dramskom, fotkanje s foto, audio toniranje i sviranje s glazbenom, planinarenje s planinarskom, računalno čarobnjaštvo s računarskom, popravljanje i izrađivanje apsolutno svega i svačega s tehničkom pa i snimanje vlastitih video uradaka (IYKWIM) s video sekcijom.

 

Pogled s C zgrade

Ako si strastven oko bilo koje od tih stvari, javi nam se! Uvijek smo u potrazi za mladim snagama koje su strastvene oko istih stvari kao i mi, a možemo te naučiti puno toga: već 40 godina profesionalno fotkamo, DJ-amo, toniramo, pokoravamo planinske vrhove, radimo na šanku, organiziramo koncerte i večernje programe, bavimo se digitalnim marketingom, stupamo u kontakt s budućim poslodavcima na najvećem studentskom sajmu poslova, Job Fairu, a i organiziramo najveću Brucošijadu u Hrvatskoj.

 

 

A kad smo već kod Brucke, prva je uvijek posebna. Zato, ako si brucoš, nemoj propustiti priliku da doživiš svoj faks u potpunosti drukčijem izdanju kad šuškanje skripti zamijeni tvrd zvuk sa tri različita stagea i preko 3000 studenata napuni prostor FER-a. Brucoši karte za Brucošijadu FER-a po posebnoj cijeni od 40kn mogu kupiti već danas, u KSET-u.

Preostaje samo zaželjeti ti sreću i puno položenih ispita, a podjednako toliko neprospavanih noći zbog dobrih provoda. Dobrodošao!