Izložba zvuka: natječaj za izlaganje u sklopu ZEZ festivala

Zavod za eksperimentalni zvuk poziva sonorne umjetnike da do 3. ožujka prijave svoje audio/vizualne eksperimente za ovogodišnju Izložbu zvuka, koja će otvoriti drugo izdanje ZEZ festivala 10. travnja 2019.

Ovaj one-night-only događaj već petu godinu zaredom okuplja mlade umjetnike i umjetnice s ciljem dinamičnog istraživanja različitih pristupa zvuku, kroz multimedijalne radove, interaktivne instalacije, performanse te različite hibridne forme i formate. 

Prihvaćamo nove, stare, reciklirane i radove u nastajanju koji istražuju medije, moduse i dimenzije zvuka. Prijava treba sadržavati: 

  • kratku biografiju
  • kontakt podatke
  • (radni) naziv rada
  • kratki opis rada (do 150 riječi)
  • popis tehničkih zahtjeva i potrebne opreme
  • fotografije ili skice rada (opcionalno)

Napomena: molimo umjetnike i umjetnice da u prijavi naznače prenosi li se zvuk rada preko slušalica ili zvučnika. 

Nudimo tehničku podršku i pomoć pri postavljanju rada ili izvedbe te besplatan upad na ostatak festivalskog programa.

 

Rok za prijavu je 3. ožujka, a prijave se šalju na mail:

zez@kset.org s naznakom ‘Izložba zvuka’

Za sve dodatne informacije i konzultacije, javite nam se na:

zez@kset.org

 

Zavod za eksperimentalni zvuk koncertni je program, koji od svojega nastanka prije pet godina razvija repertoar glazbe koja se opire žanrovskim etiketama u najrazličitijim smjerovima, pod parolom “Slušaj drugačije”! Na KSET-ovoj su pozornici izvedbe održali neki od najznačajnijih suvremenih glazbenika i glazbenica avangardnih pristupa jazzu, punku, metalu, elektronici…

ZEZ je igra, eksperiment, iskustvo, brujanje u trbuhu i zvuk protiv očekivanja. Otvorite uši, proljeće je za slušati drugačije.