Izložba: Crno bijelo u boji

"Zamislite da vam mogu pokazati ono o čemu maštate. Nemoguće? Dođite i provjerite jesam li u pravu...

Ovo je izložba mašte koja spaja ruku fotografa i ruku slikara. Ona vam daruje jedinstveni spoj dva doživljaja u jedno čarobno platno ispisano sa dvije različite ruke. Dvije vizije stapaju se na jednom papiru otkrivajući vašim pogledima sakrivenu nutrinu dvije duše: jedne crno-bijele i druge u boji..." Ivan Đerek.

Izložbu "Crno bijelo u boji", nastalu u suradnji Ivana i Josipe Đerek, možete pogledati 18. ožujka u 18 h kada je otvorenje izložbe.

Ako ne stignete tada, bez brige - izložba je otvorena do 6. travnja te je možete pogledati svakim radnim danom od 9 do 16h.

Ivan Đerek rođen je 1995. godine u Zagrebu. Student je Fakulteta Elektrotehnike i Računarstva na Sveučilištu u Zagrebu. Zanimanje za fotografijom se javljalo na mahove tokom osnovne i srednje škole, ali ozbiljnije je krenuo u istraživanje fotografije na drugoj godini studija kada se pridružio Fotosekciji KSET-a. Najčešće fotografira digitalnim fotoaparatom, ali je u sekciji otkrio i analognu fotografiju koju je vrlo brzo zavolio i počeo prakticirati.

Josipa Đerek rođena je 1996. godine u Zagrebu te je studentica ekonomije na Libertasu u Zagrebu. Ljubav prema crtanju i umjetnosti razvila je u ranim godinama djetinstva, uz podršku roditelja, učitelja i prijatelja. Ozbiljnije se bavi crtanjem od završetka osnovne škole i od tada je nacrtala i stvorila stotine umjetničkih djela i potaknula u sebi ljubav prema umjetnosti na modnim dodacima.

Vidimo se u KSET-u!