Humanitarna božićna akcija “Zasladi dan i daruj nekom Božićni san”

Dana 17. i 18.12.2012. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (u prostoru KSET-a) održat će se humanitarna božićna akcija “Zasladi dan i daruj nekom Božićni san”.

Akcija će se provesti u organizaciji studentskih udruga EESTEC LC Zagreb i BEST Zagreb, uz potporu Kluba studenata elektrotehnike (KSET).

Članovi međunarodnih studentskih organizacija EESTEC i BEST tijekom dva dana trajanja akcije od 10 do 16 sati dijelit će palačinke, kolače i ostale slastice, te prigodne predmete koje su pripremili sponzori.

Ovim putem članovi EESTEC-a i BEST-a Zagreb pozivaju sve one koji se budu tih dana nalazili u prostorima FER-a da posjete i podrže akciju financijskim prilozima ili jednostavno vedrim božićnim duhom.

Osim akademskim radionicama, udruge se na lokalnoj razini redovito bave humanitarnim radom - tako je ovo već  treće izdanje Božićne akcije koja će, kako se članovi udruga nadaju, uz potporu dobrih ljudi dobre volje postati predbožićna tradicija.

Cilj ovogodišnje akcije je prikupljanje novaca za obitelj Andričić. 

Markica Andričić je 29-godišnji mladić koji boluje od cerebralne paralize i mentalne retardacije. Njegova majka mora biti kraj njega 24 sata dnevno. S primanjima nešto višim od dvije tisuće kuna mjesečno obitelj ne može izaći na kraj i stoga im je potrebna pomoć dobrih ljudi.

Sve koji možda nisu u mogućnosti pomoći za vrijeme trajanja akcije, a voljeli bi sudjelovati i pomoći razveseliti ovu obitelj javite se na kontakt e-mail : cp@eestec-zg.hr.

Slastice će se dijeliti na bazi dobrovoljnih priloga pa svakako dođite, zasladite svoj dan i omogućite svojim prilogom darivanje onih kojima je pomoć najpotrebnija!

 

EESTEC LC Zagreb je studentska udruga koja niz godina djeluje na FER-u. Udruga se prvenstveno bavi organizacijom međunarodnih stručnih radionica za studente europskih podružnica EESTEC-a.

 

BEST Zagreb je neprofitna studentska organizacija, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnologije s 90 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.

 

Više informacija o udrugama te kako se uključiti u njihov rad možete pronaći na: http://eestec.net/ ihttp://www.best.hr/

 

Vidimo se!