Električni radijator - electro stage na Brucošijadi FER-a!

Kao i proteklih godina na Brucošijadi FER-a osigurat ćemo zabavu za one koji su skloniji elektronskoj glazbi, za podizanje temperature na electro stage-u pobrinut će se vrhunski DJ-i zvukovima britanske elektronike (drum'n'bassa, dubstepa, junglea i grimea).


Jabba Crew već 5 godina pale KSET-ovu publiku svojim mjesečnim programom JabbaTon koji uspješno prezentira klupsku glazbu "broken" ritma uz neizbježni VJ-ing, plesne nastupe, MC-eve, beatboxere, bendove, pa čak i PJ-a (palačinka jockeya). Ova vješta grupica ovisnika o vinilu razgibat će svaki zglob u vašem tijelu i posve sigurno stimulirati vaše vidne i slušne organe. Jabba Crew čine: DJ Yesh, DJ Venom, DJane Mayo i vizualni kauboj VJ Khumche.

Filip Motovunski je domaći d'n'b/jungle DJ i producent, čije remixeve već svaki junglist zna. Njegovi hitovi Tapa Tap, Kad Bi Svi Ljudi Na Svijetu i remix Vidi Vidi Vidi Dubioze Kolektiv zapalili su publiku diljem Hrvatske, a i šire. Ako već niste, zapamtite ovo ime, jer za koje desetljeće na ovog momka gledat ćemo kao na pionira hrvatske drum'n'bass produkcije.

MRK1, poznat i kao Mark One, jedan je od prvih producenata dubstep zvuka zaslužan za neke od njegovih prvih izdanja. Ovaj manchesterski DJ poznat po svom radu u Virus Syndicate kolektivu već deset godina stvara glazbu, a od svojih d'n'b početaka postupno je prešao na dubstep i grime. Vlasnik je i Contagious  etikete na kojoj izdaju veliki dubstep igrači (Skream, Plastician, Jack Sparrow...).

Masivne bass dionice i dašak britanskog podzemlja bit će vrhunac večeri electro stage-a!