EESTEC humanitarna božićna akcija

Dana 7. i 8.12. u prostoru KSET-a održat će se humanitarna Božićna akcija nazvana “Zasladi dan i daruj nekom Božićni san”.
Akcija će se provesti u ogranizaciji studentske udruge EESTEC, uz potporu Kluba studenata elektrotehnike (KSET).

EESTEC je studentska udruga koja niz godina djeluje na FER-u. Udruga se prvenstveno bavi organizacijom međunarodnih stručnih radionica za studente europskih podružnica EESTEC-a. 

Više informacija o udruzi i kako se uključiti u  rad udruge možete pronaći na http://www.eestec-zg.hr/

Osim akademskim radionicama, udruga se na lokalnoj razini redovito bavi humanitarnim radom - tako je ovo drugo izdanje Božićne akcije koja će, kako se članovi udruge nadaju, uz potporu dobrih ljudi dobre volje postati predbožićna tradicija. 

Članovi zagrebačke podružnice organizacije EESTEC tijekom dva dana trajanja akcije od 10 do 16 sati dijelit će palačinke, kolače i ostale slastice, te prigodne predmete koje su pripremili sponzori. 

Cilj ovogodišnje akcije je prikupljanje novaca za djecu Gal koja su nedavno ostala bez svojega oca i kojima je svaka financijska pomoć dobro došla. Ovim putem članovi EESTEC-a pozivaju sve one koji se budu tih dana nalazili u prostorima FER-a da posjete i podupru akciju financijskim prilozima ili jednostavno vedrim Božićnim duhom.

Sve koji možda nisu u mogućnosti pomoći za trajanja akcije, a voljeli bi sudjelovati i pomoći razveseliti ovu obitelj, članovi EESTEC-a srdačno pozivaju da se jave na kontakt e-mail : cp@eestec-zg.hr

Slastice će se dijeliti na bazi dobrovoljnih priloga pa svakako dođite, zasladite svoj dan i omogućite svojim prilogom darovanje onih kojima je pomoć najpotrebnija!