Dobrotvorni koncert za Dariju Šimunov

01.02. ponedjeljak

Čast nam je predstaviti velike bendove jos većeg srca koji su skupa sa mnogobrojnim prijateljima kolegice i prjateljice Darije Šimunov skupili puno dobre volje i srca kako bi sta više pripomogli nam dragoj curi pri bržem oporavku.

Nastupaju:
DeLyricum, Adastra, Deton, Dunja, Knebl, S.o.M. + DJ Mario Kovač

Cijena ulaznice je 35kn na ulazu u Klub.

 

Osim sto se bori sa  multiplom sklerozom i nepokretnošću uzrokovanom padom koji je rezultirao teškom ozljedom kralježnice, sada se u teškoj financijskoj situaciji mora boriti i s nerazumijevanjem nadležnih državnih zdravstvenih ustanova, koje ne žele doprinijeti njenom zdravstvenom poboljšanju. Darija se već liječila i dobro reagirala na terapiju, ali u trenutnoj financijskoj situaciji terapija od šest tisuća eura, bez novčane potpore države, daleko je od svog nastavka. Pošto su se svi, za koje očekujemo da će reagirati i brinuti se za svoje građane, okrenuli od nje, jedino joj vi, kolege i kolegice, i svi ostali nesebični ljudi, možete pomoći. Dolaskom na ovaj koncert ili kupnjom fotografija pridodajete ukupnom prihodu koji će biti uplaćen na Darijin BROJ TEKUĆEG RAČUNA 2484008-3211151757 kod Raiffeisen banke  te adresama  Martićeva 57, Zagreb- za bankovne transakcije i Obala kneza Branimira 4d, Zadar- za poštanske pošiljke.

Dođite i pridružite se i vi ovoj akciji skupljanja pomoći za našu Dariju!!

DeLyricum

Adastra

Deton

Dunja Knebl

S.o.M.

+ DJ Mario Kovač

Uz predobre izvođače i izvrsnog nam DJ Maria Kovača možete se priključiti i kupnji fotografija koje će biti izložene na galeriji Baltazar u KSET-u!!

Cijena ulaznice je 35kn na ulazu u Klub.