33. Brucošijada FER-a otkrila posljednje izvođače

Kišno ljeto, kišna jesen... Izgleda da nas hladno vrijeme ove godine ne zaobilazi. Ali nije bed jer vas 7. studenog očekuje najbolje zagrijavanje u gradu! Uz već poznate, ove godine svirati će vam Bare i Majke, Straight Outta Fridge, Univerzitas i Porto Morto!

Svi koji su zaigrali Brucošijadinu aplikaciju „Tko to tamo pjeva?!“ mogu početi trljati ruke jer je konačan lineup službeno vani:

MAIN STAGE

Majke
Zabranjeno Pušenje
Bad Copy
Belfast Food
Mortal Kombat
Straight Outta Fridge 

SECOND STAGE

She Loves Pablo
KinoKlub
Pankreas
Them Moose Rush
Das Univerzitas
Porto Morto

ELECTRO STAGE

Dregermajster Crew
PHAT KSET (DJ Chill, Nodef, Soul Bader, Slip Mat)
DJ Yesh

Naravno, nemojte zaboraviti na KSET-ov floor na kojem vas očekuju DJ-i koji će zavrtjeti najpoznatije hitove na već tradicionalnom KSET Caffeu. A ako poželite mali predah tu je i kino u kojem će se puštati cjelonoćne projekcije.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna u prodaji su od 20. listopada i mogu se kupiti u KSET-u, glazbenoj knjižari Rockmark, Dirty Old Shopu, a od 27. listopada i u KSFF-u na Filozofskom fakultetu i Studentskom Centru u Zagrebu. Na samom ulazu 7.11. karta će iznositi 75 kuna.

Istog datuma u prodaju kreću ulaznice za brucoše FER-a po cijeni od 35 kuna. Brucoši svoje ulaznice mogu kupiti isključivo u KSET-u uz predočenje e-indeksa do 7.11. u 18h. Na samom ulazu kupovina istih neće biti moguća.

Požurite što prije po svoje ulaznice jer nam 7. studeni kuca na vrata.

Vidimo se na Brucošijadi FER-a!