Brucošijada FER-a se vraća na FER!

12.11. petak

Hladno vam je? Pripremite se na grijanje neviđenih razmjera!

Vratili smo se u kotlovnicu i na prostore FER-a i pripremili smo za vas čak četiri floora: main stage, electro stage, etno stage i KSET Caffe floor. Proslavite s nama inicijaciju nove generacije FER-ovih brucoša u studentski svijet i zagrijte se na najvećem tulumu na ovim prostorima!

Main stage - CENTRALNO GRIJANJE!
Vrući reggae ritmovi za njihanje, ponešto rapa za kimanje glavom i pregršt punka osigurat će grijanje na main stageu, žili kucavici Brucošijade FER-a. Da ne duljimo više nego je potrebno, na glavnom stageu nastupaju: Mašinko, Kinoklub, Brkovi, Ajs Nigrutin, Overflow, S.A.R.S. i TBF. 

GLOBALNO ZAGRIJAVANJE na Brucošijadi FER-a!
Ovogodišnja Brucošijada FER-a obiluje iznenađenjima. Tako vam po prvi puta u povijesti Brucošijade donosimo pravu glazbenu poslasticu i dodajemo još jednu pozornicu - etno stage! Na njemu će vas cijelu večer zabavljati Kom3dija, Naš mali Afro Bend, Kries, Jessica Lurie Ansambl i Cinkuši.

ELEKTRIČNI RADIJATOR - electro stage na Brucošijadi FER-a!
Kao i proteklih godina na Brucošijadi FER-a osigurat ćemo zabavu za one koji su skloniji elektronskoj glazbi, za podizanje temperature na electro stage-u pobrinut će se vrhunski DJ-i zvukovima britanske elektronike (drum'n'bassa, dubstepa, junglea i grimea). Ovogodišnji repertoar čine: Jabba Crew: DJ Yesh, DJ-ane Mayo, DJ Venom; Filip Motovunski, te MRK1 (UK). Vizualne efekte će vam cijelu noć pružati VJ Kumche.

KSET Caffe floor
U srcu naše Brucošijade i samom izvoru topline, KSET-u, očekuje vas KSET Caffe floor na kojem će vas cijelu večer i dobar dio jutra zabavljati resident DJ-i Disco sekcije KSET-a. Na KSET Caffeu ne kuhamo kavu, ali poslužujemo hitove ovog i prošlog stoljeća koji će vas zasigurno rasplesati pod sjajem disco kugle.

Karte od 25.10. možete kupiti po cijeni od 55 kn u Rockmarku, Dirty Old Shopu i u KSET-u. Od 2.11. karte će se prodavati još i u SC-u i na FER-u. Na ulazu će karta koštati 75 kn.
BITNO za brucoše FER-a
: karte po cijeni od 35 kn možete kupiti samo u KSET-u, obavezno imajte sa sobom e-index i osobnu iskaznicu.

Detalje o izvođačima koji će se pobrinuti za nezaboravno iskustvo zabave u prostorima FER-a, te sve druge informacije saznajte ovdje!