35. svjetski elektroplaninarski pješački rally

Za one koji ne znaju što je to Elektroplaninarski rally, to je dogadaj na kojem se natječu sudionici svih dobnih skupina (od brucoša do asistenata i profesora) kako bi otkrili tko je brži, bolji, kreativniji, izdržljiviji, tko može više pojesti...i slicnim stvarima....
Ekipe se sastoje od 3-10 natjecatelja a na samom Rally-u sudjeluje 200-tinjak natjecatelja + 50-ak organizatora koji se nalaze razbacani po stazi.

Što se same staze tiče, na njoj vas očekuju maštovita pitanja iz opće kulture, pionirski zadaci te brojne igre koje zahtjevaju dobru volju i velike kapacitete...tete... tete...
U samu cijenu sudjelovanja je uključen prijevoz do starta, majica za svakog natjecatelja, hrana na sredini i na kraju staze, pivo, vino i sokovi koliko vam srce poželi ili pak dok sve ne popijete te prijevoz natrag u KSET, gdje je službena podijela diploma, nagrada, i mali after party. Uobicajen termin Rallya je kraj mjeseca svibnja. Ove godine se održava 21.05. na obali rijeke Sutle i to je vec 35. svjetski elektroplaninarski pješački rally.

Sve detaljnije informacije se mogu na vrijeme saznati kod voditelja Planinarske sekcije (mobitel ili e-mail) te na šanku u KSET-u. Ako želite i dodatne informacije kako to izgleda sa stajališta samih natjecatelja, navratite na kavu/sok u klub i pitajte nekoga od članova kluba kako to izgleda ili pogledajte link.

Nadam se da vidimo i ove godine.