23.09.'10. Humanitarna akcija: dobrotvorni koncert bendova Dosh Lee, Rökjor Soksof i Snoopy

Dječja Udruga Hrabrost (DUH) u suradnji sa Klubom KSET održava humanitarni koncert na kojem će gostovati bendovi Dosh Lee, Rökjor Soksof i Snoopy.

Udruga je humanitarna, neprofitna i nevladina organizacija kojoj je cilj poboljšanje kvalitete života djece s poteškoćama u razvoju i mladih s invaliditetom. Svi prihodi od ulaznica idu u dobrotvorne svrhe i pomoći će DUH-u da omogući djeci hodočašće u Lurd 2011. godine.

Ulaz se otvara u 20:00 h. Karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 25 kn. 

Dječja udruga hrabrost - D.U.H. - je neprofitna, nevladina humanitarna organizacija čija je vizija: Djeca s teškoćama u razvoju i mladi s invaliditetom aktivni su i ravnopravni članovi zajednice u kojoj žive.

Naša je misija: Poboljšanje društvene kvalitete života djece s teškoćama u razvoju i mladih s invaliditetom podizanjem njihove razine samostalnosti i samopouzdanja kroz duhovne i edukativno-zabavne aktivnosti te ujedno razvijajući svijest o njihovom dostojanstvu i jednakosti u društvu.

Naše su vrijednosti:

1. Dostojanstvo osoba s invaliditetom
2. Volonterstvo
3. Prihvaćanje različitosti
4. Duhovnost kroz kršćanske i univerzalne vrijednosti:
jednakost, pomoć bližnjem, zajedništvo, međusobno poštovanje.
5. Razmjena znanja i iskustva

U tu svrhu organiziramo i promičemo susrete i druženja, humanitarne koncerte, organiziramo izlete i hodočašća za djecu i mladež. Informiramo javnost o radu naše udruge, jačamo suradnju sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i izvan nje i sakupljamo sredstva za rad naše udruge.

 

Rökjor Soksof čine petorica iznimno talentiranih momaka koji nam donose glazbu Queens of the Stone Age, Incubus, Foo Fighters...

Dosh Lee su petorica iznimno skoro-talentiranih superheroja koji čak i sviraju glazbu, što su dokazali prošlog ožujka u KSET-u na promociji svojeg prvijenca "Velika nepravda na malom ekranu!"
Bend je 2009. godine doživio najveće uspjehe jer je osim izdavanja albuma pobijedio na HGF-u u konkurenciji preko 200 hrvatskih bendova, a mjesec dana nakon toga odnosi pobjedu i na kultnom slovenskom festivalu Rock Otočec u konkurenciji demo bendova.

Dosh Lee su: Marin Koceič (vokal), Tomislav Nurnberger (vokal), Tomislav Kralj (bass), Viktor Krasnič (bubanj), Dario Aman (gitara).