St. Patrick's Day: Jolly Rogers

Uz puštanje najpoznatijih irskih pjesama, kako autorskih, tako i onih tradicionalnih, već treću godinu zaredom zovemo Jolly Rogers, zagrebačke celtic punk veseljake. Ne zato što su fenomenalni. Ne ni zato što su lijepi. Nisu. Zato što sviraju više od dva sata solidnog celtic punka i zato što razbacaju ekipu svaki put, što njihovim pjesmama, što onim od Flogging Molly, Dropkick Murphysa i ostalih velikana žanra.

Kako zvuče Jolly-jevci možete provjeriti na MySpace, Youtube i Facebook stranicama, no zapravo je najbolje da se dovučete 17.3. do KSET-a. Party počinje u 20 sati, a završava tko zna gdje i kad i kako.

Upad za ovaj događaj je 25kn za one od vas koji se protive globalizaciji i prisvajanju tuđih blagdana. Za sve vas koji odlučite zeleni duh iskazati bilo odjećom, obućom ili ukrasima (maškare su kasno ove godine :D), bilo recitiranjem/pjevanjem/revanjem neke od pjesama gorespomenutih Jolly Rogers-a ili pak jednostavno kupovinom ulaznica u pretprodaji, upad je 15kn. U svakom slučaju je zabava zagarantirana

koncert