Planinarska školica 2018.

Oduvijek si se pitao kako u ruksak spakirati 5 litara vina s ukradenim paradajzom iz susjedova vrta, jesu li dobre gojzerice koji si dobio od bake za krizmu i slažu li se šatori jednako lako kao i u Skyrimu? Tvojim nedoumicama doći će kraj prvu subotu u ožujku, 3.3., u 12 sati u KSET-u na Planinarskoj školici u organizaciji Planinarske sekcije KSET-a.

Školica se održava prve četiri subote tijekom ožujka, a na sveukupno 4 termina predavanja možeš naučiti ponešto o planinarskoj opremi, prehrani, markacijama, orijentaciji i kretanju, kartografiji, meteorologiji, opasnostima i prvoj pomoći, biljkama, životinjama, i još mnogo toga.

Osim predavanja, idemo i na dva izleta. Prvi, jednodnevni izlet, planira se za nedjelju, 11.3., a o njemu možete čuti više na predavanju. Nakon svih predavanja, održat će se dvodnevni izlet na Svilaju, 7. i 8.4.. Za izlete ćete se moći prijaviti na predavanjima.

Cijena školice je 50 kn, uz nadoplatu za izlete. Nije potrebno unaprijed najaviti dolazak. Za bilo kakva pitanja javite se na email kruno.vukmanic@kset.org.

planinarenje, školica