JabbaTon “The Real Monster Ball” ft. Stenchman

Stenchman (True Tiger, Bovinyl Moosick, Prime Audio /UK)
Yesh!

Rea & Mayo
VJ Polygon

DRESS CODE: Bal Čudovišta

Vrijeme je maškara, a kako je JabbaTon već na daleko poznat po maškara stilu tokom čitave godine, u principu se ništa pretjerano čudno neće desiti niti ovoga puta. Ili možda ipak hoće?

Za ovu priliku u goste smo pozvali zloglasnog dubstep producenta i DJ-a Stenchmana. Čovjek koji nikada ali baš nikada ne otkriva lice i nastupa pod maskom čudovišnog bića, “smrdljivog” čovjeka Stenchmana! Sjećate li se Jasona iz Petka 13.? Zamislite tog momka za gramofonima i nadomak ste Stenchman iskustvu. Upravo iz tog razloga odlučili smo organizirati pravi pravcati bal čudovišta. Zaboravite na farsu zvanu Lady Gaga i njena malena, smiješna i bezopasna čudovišta. Ovo je igra za velike dečke, samo najčudovišniji i najhrabriji su pozvani.   

Stenchman je britanski dubstep producent i DJ, poznat još i pod nadimkom Henchman. Polovica je dua Suspicious Stench uz kolegu Suspecta, vlasnik Boovinyl Moosick etikete, ali i član poznatog dubstep kolektiva True Tiger kojeg uz njega čine Sukh Knight, Blue Bear, Stanza i MC Chunky.  Jedan je od rijetkih producenata u dubstepu ali i elektronskoj glazbi općenito koji šakom i kapom (ili pak maskom) svoju glazbu besplatno daje na download, pa je tako do sada već puna tri albuma darovao svojim fanovima. U vrijeme dok glazbenici svaki svoj produkcijski uradak svim snagama pokušavaju naplatiti ovo je definitivno bitno napomenuti. 

Stenchmana smo imali prilike uživo vidjeti na prošlogodišnjem Outlook festivalu gdje je prema sudu mnogih već prvi dan festivala osvojio titulu neslužbenog prvaka Outlooka svojim eksplozivnim i nemilosrdnim setom koijm nas je zadržao na plesnom podiju do zore. Nakon toga, bilo je samo pitanje dana kada ćemo ga pozvati da to isto učini i na JabbaTonu.

http://soundcloud.com/stenchman
http://www.facebook.com/pages/STENCHMAN/9643289665
http://www.myspace.com/stenchmandubstep
http://www.twitter.com/stenchman
http://www.myspace.com/suspiciousstench
http://www.facebook.com/JabbaTon

BESPLATNI DOWNLOAD:
Stenchman- Dubstep Christmas 2010

http://maddecent.com/blog/stenchman-dubstep-christmas-2010

Stenchman – The Album
http://youdunknow.co.uk/audio/tracks/Stenchman_-_The_Album.zip

Suspicious Stench – Free Album
http://therawjuice.com/free-suspicious-stench-album/

Ulaz se otvara u 22 sata. Karte možete kupiti na ulazu u KSET po cijeni od 35kn sa maskom, te 45 kn bez.

slušaonica