Doček Nove Godine

Nakon napornog tjedna, KSET vas uvijek iznova uspijeva zabaviti svojim odličnim petkovnim Caffeom, a nakon naporne godine za vas je pripremio najbolji tulum za najbolji početak nove godine.

KSET vas poziva da u prigodno uređenom klubu ispratite ostatke dramatične 2010. godine i uđete u posve novu i divlju 2011.

Resident KSET Caffe DJ-i pobrinut će se za izbor starih i novih plesnih hitova od disco, oldies, funk, pop i rock glazbenih opredjeljenja. Pod svjetlima disco kugle očekuju vas sati i sati odlične glazbe i podij na kojem ćete moći pokazati vaše najbolje plesne pokrete. Uz ponoćni šampanjac nazdravite sa simpatičnom malom ili malim do vas, ukradite pokoji poljubac i vrtite se kao ploča kroz cijelu noć.

Osim otvorenog šanka s velikom ponudom primamljivih pića i čudesnih napitaka koje će za vas izmiješati naš koktel majstor, osigurat ćemo i švedski stol s velikom ponudom ukusne hrane. Šuška se o svemu od grickalica i narezaka do umaka i salata.

Sve ovo za samo 180 kuna?! Da, upravo tako. Samo 180 kuna do Božića, a nakon njega 230 kuna, stoga osigurajte svoj novogodišnji doček što prije na šanku KSET-a svaki dan od 9 do 16 sati od ponedjeljka 13.12.

Ostavite recesiju, naftne izljeve i neuzvraćene ljubavi u staroj godini, a u odličnoj atmosferi dočekajte novu.

Za više informacija obratite se na: nova-godina@kset.org

plesaonica