Mjesec Fotosekcije: Radionica digitalne fotografije

U sklopu ovogodišnjeg izdanja Mjeseca Fotosekcije, organiziramo eksperimentalne radionice digitalne i analogne fotografije. Treća od njih, nakon radionice camere obscure i radionice analogne fotografije, je radionica eksperimentalne digitalne fotografije.

Na radionici eksperimentalne digitalne fotografije bavit će se neobičnim tehnikama i metodama nastanka zanimljivih i nesvakidašnjih digitalnih fotografija.

Radionica je namijenjena svima, od iskusnih fotografa do onih koji su s fotoaparatom na “vi”. Stoga, sve zainteresirane pozivamo da nam se pridruže na navedenoj radionici koja će se održati 15. 6. na FER-u.

Radionica se sastoji od kombinacije teorije i prakse. U uvodnom, teorijskom dijelu prolazimo kroz osnove digitalne fotografije i studijske rasvjete te obuhvaćamo razne eksperimentalne tehnike koje se pritom upotrebljavaju. Nakon toga slijedi praktični dio radionice u sklopu kojeg ćemo, zajedno s polaznicima, demonstrirati naučeno.

Nakon teorijske pozadine i praktičnog dijela, dobivene fotografije ćemo obraditi u jednom od alata za obradu fotografija kako bismo polaznicima pokazali nastanak finalnog fotografskog produkta.

Broj sudionika je ograničen na 10, stoga se brzo prijavi putem linka.

Sudjelovanje je besplatno a potvrda o tvojoj prijavi stići će ti na mail!

Veselimo se tvom dolasku!

Dizajn: Ana Marija Devčić i Katarina Pešić

radionica, fotografija