Radionica Uradi sam

Ako želiš naučiti vještine malih popravaka u kućanstvu, u svoj kalendar zabilježi 10. svibnja i dođi na tečaj Tehničke sekcije KSET-a - "Uradi sam"!

Članovi sekcije svoje su iskustvo sakupili kroz dugi niz godina popravljajući i kreirajući u klubu a sada s tobom žele podijeliti što sve znaju i umiju!

Tečaj se sastoji od uvodnog predavanja gdje ćeš naučiti teorijsku osnovu svega što ćemo raditi, a na radionicama ćeš kroz praktične primjere izrade drvene stolne lampe, usvojiti potrebne vještine za svoj sljedeći projekt. Neke od tema bit će osnova zaštite na radu, rada s alatima do obrade materijala i jednostavnog spajanja električnih instalacija.

Tečaj je besplatan i namijenjen studentima a pridružiti se možeš samostalno ili u ekipi (do 3 osobe).

Uvodno predavanje će se održati u dva termina, petak, 10. svibnja (u 18:15) i nedjelja, 12. svibnja (u 15:15), u A111 na FER-u (nije potrebno prisustvovati na oba termina). Nakon predavanja, u razdoblju od 13. svibnja do 16. lipnja, održavat će se po dvije radionice za svaku ekipu ili pojedinca, svaka u trajanju od 1.5 sati. Termini radionica će se dogovoriti individualno na predavanju ili putem maila.

Prijave su otvorene preko forme do četvrtka, 9. svibnja ili do popunjena kapaciteta.

Odgovore na sva pitanja saznaj na @tech.kset putem instagrama ili maila uradi-sam@kset.org.

Projekt je realiziran uz potporu Studentskog Centra u Zagrebu.

Dizajn: Sanja Junaković

radionica, tečaj