Dan otvorenih vrata KSET-a na FER-u!

U petak, 19. 4. otvaramo vrata novim članovima i pozivamo studente svih fakulteta na cjelodnevno druženje!

Ako za vrijeme studiranja želiš steći praktična iskustva i nove prijatelje kroz brojna druženja, dođi 19. travnja od 10 do 16 sati u aulu FER-a i iz prve ruke saznaj sve o aktivnostima kluba i naših sekcija i pridruži nam se!

KSET trenutno broji deset sekcija, a to su Biciklistička sekcija, Disco sekcija, Dramska sekcija, Fotografska sekcija, Glazbena sekcija, Media sekcija, Planinarska sekcija, Računarska sekcija, Tehnička sekcija i Videosekcija!

Biciklistička sekcija je skupina entuzijasta koja s ljubavlju istražuje svijet na dva kotača, posvećena organizaciji radionica za popravak bicikala i druženjima, a osobito su vješti u kuhanju odličnog graha!

Disco sekciju čine strastveni ljubitelji glazbe koji žive i dišu za glazbu. S njima ćeš istražiti svijet mikseta, gramofona, kontrolera i ostale opreme koja omogućuje puštanje nevjerojatne glazbe koju čuješ na našim partijima!

Dramska sekcija organizira predstave, provodi intenzivne dramske vježbe, radi na kreativnoj kostimografiji i scenografiji. Njihovo umijeće možeš doživjeti u petak, a možda čak i naučiti pokoji glumački trik!

Fotografska sekcija privlači zaljubljenike u digitalnu i analognu fotografiju te redovito organiziraju radionice i izložbe. S njima ćeš dobiti priliku dublje istražiti svijet fotografije te bolje razumjeti opremu koju koriste.

Glazbena sekcija igra ključnu ulogu u studijskoj produkciji i tehničkoj realizaciji naših koncerata. Svakako svrati do njih te otkrij sve tajne visokokvalitetnog zvuka i osvjetljenja!

Media sekcija je skup maštovitih članova koji svoje umjetničke vještine bruse upravo u KSET-u. Sve što vidiš na internetskim stranicama, društvenim mrežama, plakatima i drugim promotivnim materijalima, njihovo je maslo.

Planinarska sekcija svoje vrijeme provodi uglavnom u prirodi, na planinama, više nego u KSET-u. Svrati kod njih i poslušaj najzanimljivije priče i doživljaje s njihovih izleta!

Računarska sekcija održava i unapređuje računalnu infrastrukturu kluba te će ti rado odgovoriti na sva pitanja, bilo da se radi o Linux sustavima ili izradi web stranica.

Tehnička sekcija odgovorna je za održavanje i servisiranje sve opreme i inventara u KSET-u. Posjeti njihov štand i saznaj više o njihovim vještinama popravaka, lemljenja, rezbarenja, lijepljenja pa čak i lomljenja!

Videosekcija okuplja entuzijaste za filmove, snimatelje, redatelje, scenariste i kritičare. S njima možeš otkriti tajne rada s kamerama, upoznati proces montaže i uvijek započeti zanimljiv razgovor o svojem omiljenom filmu!

Za sve što te zanima o KSET-u i kako postati član, svrati do nas na FER-u ili jednostavno nam se javi putem e-maila na uclani.se@kset.org.

dani otvorenih vrata