MTB akademija

Uživaš u biciklizmu, ali ne i u zraku gradskih ulica? Želiš bacati najjače trikove, ali ne znaš niti stajati na biciklu? MTB akademija namijenjena je potpunim početnicima i bavi se osnovama koje će te osposobiti za samostalno bavljenje brdskim biciklizmom.

Održava se u 8 termina koji su podijeljeni u 6 tematskih cjelina i 2 vožnje u kojima ćeš moći primijeniti sve naučeno.

Naučit ćeš: pripremiti bicikl za brdsku vožnju, pravilan položaj tijela, kočiti na raznim površinama, kretati se različitim vrstama zavoja, savladavati jednostavnije prepreke, te kako se kretati strmim i tehnički zahtjevnijim dionicama.

MTB akademija održat će se u park šumi Grmoščici, parku Maksimiru, park šumi Dotrščini, te na pump tracku na Orešju u Svetoj Nedjelji.

Datumi održavanja su: 14.4., 11.5., 12.5., 19.5., 25.5., 26.5., 1.6., i 2.6., te će kretati u 10 sati i trajati 3-4 sata.

Vještine koje učiš na svakom terminu grade se na one prijašnje, pa je sudjelovanje na svim terminima obavezno. Zato te molimo da te datume unaprijed oslobodiš ako se prijavljuješ. U slučaju lošeg vremena, moguće je jedan termin pomaknuti na 9.6.

Prijavi se preko linka.

Kaciga je OBAVEZNA, a možeš doći bilo kakvim biciklom koji nije baš specijalka. U slučaju nedoumica slobodno se obrati preko Instagrama na @bike.kset ili mailom na mihael.nosil@kset.org.

Dizajn: Matija Kučinac, Lorena Ivanišević

bicikli