Miksetovanje

Započni svoje putovanje u svijet audio produkcije uz Glazbenu sekciju KSET-a! Ovog proljeća čeka te “Miksetovanje”, besplatan tečaj audio produkcije kroz koji ćeš steći temeljna znanja potrebna za uspješno produciranje glazbe. Prvo predavanje održat će se u utorak, 2. travnja u 18 sati u A-202 na FER-u.

Tečaj se sastoji od tri ciklusa, a kroz njih ćeš naučiti snimati i obraditi svoje glazbene projekte te ćeš uvježbati tehničke vještine na praktičnim primjerima!

U prvom ciklusu čut ćeš o osnovama audio produkcije, dok ćeš u drugom ciklusu dobiti priliku naučiti snimati u home studio okruženju, kao i pravom studijskom okruženju dok snimaš live svirku benda. Na kraju dolazi treći ciklus u kojem ćemo te upoznati s miksanjem preko traka benda snimljenih u drugom ciklusu projekta i snimki koncerata koji su bili u KSET-u.

Predavanja i radionice realizirat će trojica ton majstora s dugogodišnjim iskustvom na domaćoj alternativnoj sceni, koje su skupili kroz toniranje i audio produkciju.

Informacije o održavanju ostatka tečaja ćeš dobiti na prvom predavanju. Sva mjesta su popunjena, ali se možeš prijaviti na listu čekanja putem linka.

Za sva pitanja možeš nam se obratiti na Instagram ili Facebook, a ako preferiraš mail, javi se na miksetovanje@kset.org.

Projekt je realiziran uz potporu Grada Zagreba i Studentskog Centra u Zagrebu.

Dizajn: Maja Ivošević

tečaj audio produkcije