Planinarska školica 2024.

Voliš šetati prirodom, obliaziti skrovita mjesta za koja nisi niti znao da postoje i odmoriti daleko od digitalnog svijeta? Dođi na prvo predavanje planinarske školice u subotu 9.3. u 14:00 sati. Predavanje će se održati u dvorani B2 na FER-u, organizira ga Planinarska sekcija KSET-a!

Školica se održava tijekom tri vikenda u ožujku, a na predavanjima ćeš naučiti sve o planinarskoj opremi, markacijama, orijentaciji, prehrani, opasnostima, prvoj pomoći, biljkama, životinjama i još mnogo toga! Predavanja će se održati 9., 16. i 23. ožujka i traju dva sata.

Kako bismo potkrijepili teoretsko znanje koje ćemo vam iznositi na predavanjima, u sklopu školice vodime te na četiri izleta. Prva tri jednodnevna izleta planirani su za nedjelje 10., 17. i 24. ožujka. Sredinom četvrtog mjeseca idemo na najveći, dvodnevni izlet čiji ćemo datum kasnije definirati.

Ako ti sve ovo zvuči novo, ne brini, školica je zamišljena upravo za početnike i nove zainteresirane kako bi im otvorila širi pogled na planinarenje. Ako te još nismo pridobili da nam se pridružiš, nemoj zaboraviti da uz sve to dolazi i zdrava doza zezanja!

Cijena školice je 10 €, uz nadoplatu za dvodnevni izlet. Prijave za izlete se vrše na predavanjima, a prijave za školicu na linku.

Za više informacija javi se na Instagram (@pijandure.kset) ili na e-mail: milan.prerad@kset.org.

Dizajn: Doria Herceg

školica, planinarenje