[Disco Juventa] DJ večer u Grof Melinu!

Vrijeme je za novu generaciju mladih DJ-a! Prije, tijekom i nakon pandemije, DJ majstori su koristili svoje vještine kako bi drugima pružili nove oblike užitka. Mi u KSET-u prepoznajemo važnost tog djelovanja i tih vještina te smo zato pokrenuli program zvan “Disco Juventa” u kojem te pozivamo da s nama istražiš svijet DJ-a!

Kroz brzi 1na1 tečaj polaznici su naučili o opremi koju DJ-evi koriste, kako biraju glazbu, koje metode za miksanje postoje, kako napraviti svoj glazbeni set i u konačnici, kako ga uspješno prezentirati publici - što će nam i demostrirati pred stručnim žirijem.

Nakon toga, slijedi zajednička zabava uz iskusne DJ-eve Disco sekcije KSET-a i prethodnih polaznika programa Disco Juvente!

Ulaz je besplatan, tako da pozivamo sve zainteresirane da dođu na piće, poslušaju nove DJ-eve i zabave se na ovoj tematskoj večeri!

Dizajn: Amar Zagorčić

Ovaj projekt se realizira uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija. Mišljenja izražena tijekom radionica u ovom programu odražavaju isključivo mišljenja predavača i ne izražavaju nužno stajalište organizatora niti Ministarstva kulture i medija.

disco juventa